qs10 klanten overzicht

Een selectie van onze relaties

nvfg

NVFG

De Nederlandse Vereniging voor Farmaceutische Geneeskunde (NVFG) is een professionele wetenschappelijke beroepsvereniging en ondersteunt leden sinds 1962 op het gebied van klinisch geneesmiddelenonderzoek, veiligheid van geneesmiddelen en medical devices, registratiezaken en het delen van actuele medisch wetenschappelijke kennis.

alopecia

Alopecia Vereniging

De Alopecia Vereniging is een patiëntenorganisatie, is geheel onafhankelijk en heeft geen enkel commercieel belang. Zij behartigt de belangen van alle mensen met elke vorm van haarverlies. Alopecia betekent letterlijk haarverlies.

nvwbs

NVWBS

De Nederlandse Vereniging Williams Beuren Syndroom (NVWBS) is er voor mensen die het Williams Beuren Syndroom (WBS) hebben, hun familie en naaste omgeving.

kbsg

KBSG

Het KBSG biedt ondersteuning aan de specialisten en profielartsen die willen herregistreren. Het KBSG biedt een digitale, persoonlijke omgeving waarin artsen hun evaluatie gedurende de registratieperiode van 5 jaar kunnen plannen, uitvoeren en onderhouden.

kwvdekaag

KWV de Kaag

De vereniging is in 1910 opgericht met als doel het organiseren van zeil- en roeiwedstrijden. Wedstrijdzeilen is nog steeds een belangrijk onderdeel, maar ook motorbootvaarders en sloeproeiers maken tegenwoordig een belangrijk deel uit van de vereniging.

nlv

NLV

De Nederlandse Leverpatiënten Vereniging zich in voor mensen met een leverziekte door een positieve bijdrage te leveren aan de verbetering van de zorg in het algemeen en het zelfmanagement van de leverpatiënt in het bijzonder.

valkenbosch

Valkenbosch

Buitenplaats Valkenbosch is een gemoedelijk vakantiepark gelegen op een zeer mooie locatie tegen Natuurreservaat De Kampina in een groene oase van bossen, vennen en heide. Een familiepark voor rustige gelijkgestemde gasten.

huid-nederland

Huid Nederland

Huid Nederland maakt zich sterk voor alle mensen met een huid- of haaraandoening en verenigt mensen met een huid- of haaraandoening met als doel hun positie in de zorg en de kwaliteit van zorg te versterken.

bni

BNI

De bni is dé Beroepsvereniging van Nederlandse Interieurarchitecten. De vereniging ondersteunt, stimuleert en promoot Nederlandse interieurarchitecten in binnen- en buitenland.

hierklimaat

Hier Klimaatabonnement

Gemeenten staan voor de opgave om voor 2050 wonen zonder aardgas te realiseren. Dat kan alleen in samenwerking met bewoners. HIER zet haar kennis en ervaring op bewonerscommunicatie- en participatie om in praktisch materiaal en stelt het beschikbaar in het klimaatabonnement.

blinckvliet

WSV Blinckvliet

WSV Blinckvliet is een vereniging van en voor watersporters. De haven is opgezet door leden en voor de leden en daardoor een echte verenigingshaven. Aan het Spui, op 2 km vanaf het haringvliet en 12 km vanaf de Oude Maas ligt de jachthaven van W.S.V. blinckvliet.

juvox

Juvox

Justitievakbond Juvox is de grootste en meest aansprekende belangenorganisatie voor medewerkers bij het ministerie van Justitie en Veiligheid.

Op toegankelijke, specialistische, professionele en eigentijdse wijze werken Justitievakbond Juvox en zijn leden voortdurend aan positieverbetering.

2018c1-1

Vereniging CdLS

"Wij zijn vastbesloten bij te dragen aan een vroege en accurate diagnose van het Cornelia de Lange syndroom (CdLS), om onderzoek naar aspecten van het syndroom te ondersteunen, om mensen te helpen met CdLS en om ouders, broers en zussen, grootouders, families, verzorgers en artsen te helpen om beslissingen op basis van goede informatie te kunnen nemen."

ispo-nederland

ISPO Nederland

ISPO Nederland is een multidisciplinair kennisnetwerk voor orthesiologie en prothesiologie. Haar missie is een wereld waarin iedereen dezelfde kansen heeft in het volledige participeren in de samenleving. 

lichenplanus-400x262 4

Lichen Planus Vereniging

De Lichen Planus vereniging maakt zich sterk voor vroegtijdige diagnose en behandeling; niet iedereen die deze aandoening heeft, weet dat ook. Daarom geeft de vereniging voorlichting - aan patiënten èn professionals - en willen we persoonlijk en online contact tussen mensen met LP bevorderen.

adfsticthingmaratwan400x262

ADF Stichting

De ADF stichting is een patiënten- en familieorganisatie voor iedereen die te maken heeft met angst-en dwangklachten. Ze zijn een platform voor ontmoeting, kennisdeling en belangenbehartiging dat bijdraagt aan herstel van mensen met overmatige angst.

easymusicplayer 2

Easy Music Player

Vestiging Easy Music Player in Almelo levert muzieksystemen voor Horeca en Retail. Ze zijn actief in Nederland, Duitsland en België. “Gedreven en ervaren zijn de kernwoorden van ons bedrijf, met passie en een luisterend oor proberen we de wensen onze klanten om te zetten in werkbare oplossingen.”

ichtyosis-netwerken-400x262 3

VViN

De vereniging voor Ichthyosis Netwerken heeft als doel het bevorderen van lotgenotencontact per aandoening, maar ook als geheel van aandoeningen. Ze organiseren netwerkendagen, houden Meet en Greets en zijn betrokken bij kindermiddagen.