qs10 klanten overzicht

Een selectie van onze relaties

alopecia

Alopecia Vereniging

De Alopecia Vereniging is een patiëntenorganisatie, is geheel onafhankelijk en heeft geen enkel commercieel belang. Zij behartigt de belangen van alle mensen met elke vorm van haarverlies. Alopecia betekent letterlijk haarverlies.

bni

BNI

De bni is dé Beroepsvereniging van Nederlandse Interieurarchitecten. De vereniging ondersteunt, stimuleert en promoot Nederlandse interieurarchitecten in binnen- en buitenland.

nvwbs

NVWBS

De Nederlandse Vereniging Williams Beuren Syndroom (NVWBS) is er voor mensen die het Williams Beuren Syndroom (WBS) hebben, hun familie en naaste omgeving.

kbsg

KBSG

Het KBSG biedt ondersteuning aan de specialisten en profielartsen die willen herregistreren. Het KBSG biedt een digitale, persoonlijke omgeving waarin artsen hun evaluatie gedurende de registratieperiode van 5 jaar kunnen plannen, uitvoeren en onderhouden.

kwvdekaag

KWV de Kaag

De vereniging is in 1910 opgericht met als doel het organiseren van zeil- en roeiwedstrijden. Wedstrijdzeilen is nog steeds een belangrijk onderdeel, maar ook motorbootvaarders en sloeproeiers maken tegenwoordig een belangrijk deel uit van de vereniging.

nlv

NLV

De Nederlandse Leverpatiënten Vereniging zich in voor mensen met een leverziekte door een positieve bijdrage te leveren aan de verbetering van de zorg in het algemeen en het zelfmanagement van de leverpatiënt in het bijzonder.

valkenbosch

Valkenbosch

Buitenplaats Valkenbosch is een gemoedelijk vakantiepark gelegen op een zeer mooie locatie tegen Natuurreservaat De Kampina in een groene oase van bossen, vennen en heide. Een familiepark voor rustige gelijkgestemde gasten.

huid-nederland

Huid Nederland

Huid Nederland maakt zich sterk voor alle mensen met een huid- of haaraandoening en verenigt mensen met een huid- of haaraandoening met als doel hun positie in de zorg en de kwaliteit van zorg te versterken.

nvfg

NVFG

De Nederlandse Vereniging voor Farmaceutische Geneeskunde (NVFG) is een professionele wetenschappelijke beroepsvereniging en ondersteunt leden sinds 1962 op het gebied van klinisch geneesmiddelenonderzoek, veiligheid van geneesmiddelen en medical devices, registratiezaken en het delen van actuele medisch wetenschappelijke kennis.

hierklimaat

Hier Klimaatabonnement

Gemeenten staan voor de opgave om voor 2050 wonen zonder aardgas te realiseren. Dat kan alleen in samenwerking met bewoners. HIER zet haar kennis en ervaring op bewonerscommunicatie- en participatie om in praktisch materiaal en stelt het beschikbaar in het klimaatabonnement.

blinckvliet

WSV Blinckvliet

WSV Blinckvliet is een vereniging van en voor watersporters. De haven is opgezet door leden en voor de leden en daardoor een echte verenigingshaven. Aan het Spui, op 2 km vanaf het haringvliet en 12 km vanaf de Oude Maas ligt de jachthaven van W.S.V. blinckvliet.

juvox

Juvox

Justitievakbond Juvox is de grootste en meest aansprekende belangenorganisatie voor medewerkers bij het ministerie van Justitie en Veiligheid.

Op toegankelijke, specialistische, professionele en eigentijdse wijze werken Justitievakbond Juvox en zijn leden voortdurend aan positieverbetering.