Communicatie

Wij maken nieuwsbrieven, vullen uw website met allerlei soorten content, houden uw social media up-to-date en noem het maar op! Zo vertellen wij het verhaal van uw vereniging.

Mailingen en nieuwsbrieven

mail-iconWij houden uw leden constant up-to-date over de laatste ontwikkelingen rondom uw vereniging. Wij kunnen content schrijven, controleren of in uw eigen jasje gieten. Zo heeft u altijd de juiste tone of voice die past bij uw leden!

 

Creative content

objectsUw website moet natuurlijk uitstralen waar de vereniging voor staat en gaat. Wij schrijven en plaatsen content als nieuwsbrieven, foto’s, artikelen en sfeerimpressies. Samen met onze vormgever maken we van uw website een mooi geheel dat altijd up-to-date is!

Social media

graphic-elementsHet bijhouden van uw social media is een intensieve taak. Aan de hand van uw input schrijven wij passende teksten voor uw Facebook, Instagram of LinkedIn pagina. Wij kunnen ook helpen met het maken van een communicatiestrategie voor uw social media!

 

Uw eigen plan de campagne

group-61Heeft u geen idee waar u moet beginnen met uw communicatie? Of wilt u uw communicatie nog verder professionaliseren? Wij creëren ook een persoonlijke tone of voice en vormgeving die past bij uw organisatie en aanspreekt op uw leden, sponsoren of andere betrokkenen.

Kies voor qs10

Wilt u meer tijd hebben voor uw vereniging of stichting? Wilt u niet steeds bezig zijn met uw communicatietaken? Of heeft u een tekort aan mankracht om de taken uit te voeren?


Dan is qs10 de oplossing! Met onze ervaring en expertise kunt u uw communicatie werkzaamheden op een professionele manier én voor een lage prijs laten verzorgen!

illustratie-secretariaat-web
megafoon-met-voordelen

De voordelen van communicatieondersteuning bij qs10

  • Uw leden zijn altijd up-to-date van de laatste ontwikkelingen rondom uw vereniging
  • U krijgt consistentie en continuïteit in uw communicatie
  • U kunt vanuit één software al uw communicatie verzorgen