Documentenbeheer

Binnen veel organisaties wordt het documentbeheer bij een andere functies ingeschoven. Vaak is dit in de loop der tijd ontstaan. Een achterliggende reden kan ook zijn dat de beheeractiviteiten te gering zijn om een volledige functie als documentalist of documentbeheerder te rechtvaardigen. Wij kunnen het beheer van uw documenten van u overnemen, dit doen wij met de module documentenbeheer in e-Captain, ons slimme softwareprogramma.

Ontzorg uw documentenbeheer bij ons

Efficiënt uw documenten beheren met qs10.

In uw organisatie krijgt u te maken met het verwerken van verschillende activiteiten. Denk hierbij aan het verwerken van notulen, correspondentie of het opslaan en verwerken van inschrijfformulieren. Dit kost allemaal tijd die u liever ergens anders aan kunt besteden. Ook kan de verwerking en opslag van deze documenten vaak rommelig en onduidelijk zijn. Met de module documentenbeheer in e-Captain heeft u één plek heeft waar alle laatste versies van deze documenten opgeslagen, gewijzigd, geraadpleegd en bekeken kunnen worden.

documentenbeheer-web

Kies voor qs10

Het uitbesteden van uw documentenbeheer betekent niet dat u de controle kwijtraakt. Integendeel, u behoudt juist alle controle alleen hoeft u zich niet meer druk te maken over de tijdsintensieve werkzaamheden. Qs10 pakt deze werkzaamheden op zodat u meer tijd over houdt voor andere taken binnen de organisatie.

U behoudt de controle, wij doen het werk.

Welke werkzaamheden voeren wij uit?

Beheer van uw documenten en archief

documentenbeheer-web
We slaan relevante documenten op de voor u meest efficiënte wijze op.
Zo kunnen we notulen, correspondentie of wetenschappelijke artikelen per project, inschrijfformulieren of correspondentie per relatie en notulen of agenda’s per betrokkene opslaan. Door middel van documentenbeheer genereren we voor u de gewenste rapportages, jaarplannen, meerjarenplannen en dashboards over zaken als financiën en ledenbestand.

Heeft u vragen over documentenbeheer?

Neem dan gerust contact met ons op

Werkwijze

Om voor u het werk zo makkelijk en efficiënt mogelijk te maken, maken wij gebruik van e-Captain. e-Captain is hét alles-in-1 softwarepakket met gratis app!

Dit houdt in:

  • Gebruiksvriendelijke modules die passen bij uw organisatie
  • Continue service zodat u uw organisatie nog verder kan professionaliseren
  • Een betaalbaar prijskaartje voor een op maat gemaakt modulepakket met o.a. ledenbeheer, facturatie, boekhouding, mailings en websitebeheer!

Zo blijft uw organisatie altijd op koers!