Congres- en evenementenorganisatie

U wilt graag een evenement organiseren voor uw organisatie, maar dit kost veel tijd en inspanning. Wij kunnen u hierbij helpen door uw congres of evenement tot in de puntjes te organiseren.

Concept en thema

ideeMet qs10 krijgt u niet alleen een uitvoerend team, maar ook een strategische partner die met u meedenkt over het concept van uw evenement. Of u nu een thema heeft waar u mee wilt werken of nog zoekt naar creatieve ideeën, wij helpen u bij het ontwikkelen van een concept dat de boodschap van uw evenement weerspiegelt en uw doelgroep aanspreekt.

 

Programma samenstellen

micophoneOf u nu op zoek bent naar boeiende workshops of inspirerende sprekers voor uw programma. Aan de hand van het thema en de wensen, stellen wij een passend programma samen die aansluit bij de behoeften en interesses van uw publiek. Is voor u het programma naar wens? Dan zorgen wij ervoor dat alles van a-tot-z geregeld wordt.

 

Naambadges

naambadgesMet naambadges bent u verzekerd van een professionele uitstraling op elk evenement of congres. Onze designers zorgen ervoor dat badges perfect aansluiten bij de stijl en het thema van uw bijeenkomst. Of het nu gaat om een bedrijfslogo, de naam van de deelnemer, of andere relevantie informatie, wij zorgen voor een helder en aantrekkelijk ontwerp. Bovendien nemen wij het hele proces van ontwerp tot productie uit handen, zodat u zich kunt focussen op andere taken.

De perfecte locatie

locatieU hoeft zich geen zorgen te maken over het vinden van de perfecte locatie voor uw evenement of congres, dit kunnen wij voor u doen. Ons team gaat voor u op zoek naar locaties die voldoen aan al uw eisen en wensen. We selecteren locaties die niet alleen passen bij uw budget, maar ook bij de sfeer en het thema van uw evenement. Laat ons het zoekwerk doen, zodat u zich kan focussen op het plannen van de rest van het evenement.

 

Vormgeving communicatie uitingen

kwastWij verzekeren u van een professioneel ontwerp en gedrukte communicatie uitingen voor uw evenement. Ons team staat klaar om voor u uitnodigingen, programma’s, banners of andere promotionele materialen te ontwerpen. Wij zorgen ervoor dat alle uitingen aansluiten bij uw merk en boodschap.

 

Notuleren

potloodU kunt rekenen op een professionele notulen van uw evenement. Wij zorgen voor een nauwkeurige en uitgebreide notulen van alle belangrijke momenten tijdens uw bijeenkomst. Of het nu gaat om een Algemene Leden Vergadering, congres of webinar, wij zorgen ervoor dat alle informatie helder en overzichtelijk wordt vastgelegd.

Kies voor qs10

Wilt u meer tijd hebben voor uw vereniging of stichting? Wilt u niet steeds bezig zijn met het organiseren van uw evenement? Of heeft u een tekort aan mankracht om de taken uit te voeren?


Dan is qs10 de oplossing! Met onze ervaring en expertise kunt u uw evenement op een professionele manier én voor een lage prijs laten organiseren!

illustratie-secretariaat-web
megafoon-met-voordelen

De voordelen van conges- en evenementenorganisatie bij qs10

  • Wij nemen het werk uit handen zodat u zich kan focussen op uw organisatie
  • U wordt in het gehele proces meegenomen zonder dat u zich druk hoeft te maken over de werkzaamheden
  • U krijgt niet alleen hulp bij de voorbereidingen maar ook op de dag van het evenement zelf zijn wij aanwezig om te ondersteunen