Vormgeving

Wij zorgen ervoor dat al uw communicatie goed uit de verf komt! Wij kunnen voor u een nieuwe huisstijl creëren, uitingen visualiseren, templates maken én uw website of app vormgeven. Zo is alle communicatie rondom uw organisatie zichtbaar, herkenbaar en professioneel.

Website of app

icoon-wereldbolWilt u een gepersonaliseerde website die zowel op de voor als achtergrond gebruiksvriendelijk werkt en er professioneel uitziet? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze designers moderniseren uw website en houden het up-to-date.

 

Templates

icoon-mailWilt u consistentie in uw communicatie en huisstijl? Onze designer maakt templates voor al uw mailing, facturen en noem het maar op. Zo ziet is alle strak vormgegeven en ziet alles er overzichtelijk en consistent uit!

 

Huisstijl

icoon-kwastIs uw huisstijl toe aan vernieuwing? Of wilt u uw huisstijl verder uitbreiden? Onze designers zorgen voor een huisstijl om wél over naar huis te schrijven. Zo ziet de communicatie rondom uw vereniging er nóg professioneler uit!

Promotiemateriaal

icoon-promotie-materiaalOok voor het maken van posters, flyers of andere fysieke communicatiemiddelen kunt u bij ons terecht.

Kies voor qs10

Wilt u meer tijd hebben voor uw vereniging of stichting? Heeft u niet de expertise in huis om professioneel aan de slag te gaan met uw vormgeving? Of heeft u een tekort aan mankracht om de taken uit te voeren?

Dan is qs10 de oplossing! Met onze ervaring en expertise kunt u uw vormgeving werkzaamheden op een professionele manier én voor een lage prijs laten verzorgen!

illustratie-secretariaat-web