Boekhouding

Neemt de boekhouding te veel tijd in beslag? Of ben u soms het overzicht kwijt? Wij zorgen ervoor dat uw financiële administratie altijd up-to-date is. Dit doen wij door ons getalenteerde team te koppelen aan onze slimme software. Zo heeft u meer tijd over voor de zaken die er écht toe doen.

Inboeken

qs10 verzorgt uw bank, kas, inkopen én verkopen. Het verwerken van contributies, bijhouden van crediteuren en debiteuren en het koppelen van facturen en declaraties kent voor ons geen geheimen. Wij behouden altijd het vier-ogenprincipe. Zo blijft u altijd in controle.

Budgettering

Werkt u met budgettering? Dan zorgen wij ervoor dat u altijd inzicht heeft in wat er met uw budget wordt gedaan en hoeveel budget er nog over is. Ieder kwartaal leveren wij rapportages op zodat u altijd op de hoogte bent van de status van uw budget.

Salarisadministratie

Wij zorgen ervoor dat al uw salarissen altijd op tijd uitbetaald worden. Verder verzenden wij uw loonstroken, kunnen we loon- en journaalposten registreren en maken wij een jaaropgave van alle salarisadministraties.

Documentatie

Wij stellen een activiteitenplan inclusief begroting op t.b.v. uw eventuele subsidie. Ook uw jaarverslag en financiële jaarstukken worden in samenwerking met onze externe account voor u verzorgd. Wij voorzien u van een overzicht van al uw financiële gegevens.

Kies voor qs10

Wilt u meer tijd over hebben voor uw vereniging of stichting? Wilt u niet steeds bezig zijn met uw boekhouding? Of heeft u een tekort aan mankracht om de taken uit te voeren?


Dan is qs10 de oplossing! Met onze ervaring en expertise kunt u uw secretariële werkzaamheden op een professionele manier én voor een lage prijs laten verzorgen!

illustratie-secretariaat-web
megafoon-met-voordelen

De voordelen van boekhoudondersteuning bij qs10

  • Uw financi├źn altijd overzichtelijk en bijgewerkt
  • Consistentie en continu├»teit binnen uw boekhouding
  • Altijd alles op orde bij eventuele controle of subsidieaanvragen